O nama

Bigz Office Group je firma osnovana 2010. godine od strane 'Bigz Knjižarsko Trgovinsko Preduzeće' koje posluje na tržištu Srbije od 1971. godine. Osnovna delatnost firme je uvoz, velikoprodaja i distribucija kancelarijskog materijala, skolskog pribora i poklon programa. 
Naš tim, sastavljen od mladih i energičnih ljudi, koji predstavlja našu snagu, spreman je da izađe u susret svakom zahtevu naših sadašnjih i potencijalnih partnera. 
Svoju razvojnu i poslovnu politiku od samog početka usmeravamo prema širokom asortimanu kancelarijskog materijala, školskog pribora, i poklon programa. Vremenom se asortimanski spektar širi i dodatno obuhvata poslovnu, modnu i putnu galanteriju.

BIGZ OFFICE GROUP u svoj fokus stavlja kvalitetno servisiranje i najzahtevnijih kupaca, adekvatnom količinom i asortimanom. Kontinuitet ii stalnost lagera naši su osnovni zadaci. 
Bigz OFFICE GROUP je firma sa brzim razvojem koje je uspešno povezano sa dugogodišnjim iskustvom. To predstavlja garanciju dugoročno stabilne poslovne saradnje. 
U sedištu firme nalaze se magacinski prostori, u kojima je sortirana i izložena roba, koji dozvoljavaju da je ista uvek i u svakom trenutku dostupna kupcu, s obzirom da firma poseduje i svoja vozila kojima se vrši distribucija robe do kupca na teritoriji cele Srbije. Široka lepeza i količine materijala u magacinskim prostorijama /lager/ je uvek praćen potrebama i tražnjom tržišta.

Sa ciljem da tržištu ponudimo paletu proizvoda dobrog kvaliteta po pristupačnim cenama, 2005. počeli smo da razvijamo sopstveni brend “LIONER” u oblasti kancelarijskog materijala i školskog pribora. Prilikom razvoja proizvoda i odabira proizvođača najveći fokus stavljamo na kvalitet proizvoda i na standarde koje poseduje proizvođač.

                                                                   

 

Bigz Office Group je namenjen veleprodaji i kupovini od strane pravnih lica ( firmi ).

Design by Marko Ignjatović